Daniel Bak tuinen | creatieve buitenruimtes

Daniël Bak


“Ik zorg voor balans in een tuin, door verschillende onderdelen te combineren


Passie voor tuinen

Tuin, landschap, natuur vormen ons vakgebied, maar vooral een bron van inspiratie en motivatie. Nederland heeft nauwelijks nog landschappen. Tegelijk heeft de natuur zich wel verder ontwikkeld. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat elke streek een uniek karakter heeft. De omgeving waarin een tuin of terrein ligt, geeft inspiratie voor een creatief idee.

Ervaring en enthousiasme

Na de middelbare school geniet Daniël de opleidingen Meubelmaker/Interieurbouwer & Vakbekwaam Hovenier. Daniël werkt op verschillende werkplekken voordat hij in 2012 zijn eigen hoveniersbedrijf begint in Midden Brabant.  

Oog voor uw wensen

U kunt terecht bij Daniël Bak tuinen, voor het tuinonderhoud en voor de aanleg van uw tuin of een gedeelte daarvan. Uw ideeën en wensen zijn het uitgangspunt voor de realisatie. 

Kenmerkend karakter

Daniël Bak tuinen heeft een specialisatie in het aanleggen van tuinen met sfeer. De balans in een tuin staat centraal, om te zorgen voor rust en eenheid. Er wordt gekeken naar een combinatie van beplanting en verharding. 

Sfeervolle tuinen (privé en zakelijk) en de juiste begeleiding

Het ontwerpen en realiseren van een buiten ruimte kan voor verschillende doeleinden; een privé of zakelijke tuin, een patio, een dakterras etc. 

Ook voor houtbouw , tuinverlichting en accessoires kunt u bij Daniël Bak tuinen terecht. 
Wanneer u interesse heeft, dan zorgt Daniël Bak tuinen voor de juiste begeleiding.