Daniel Bak tuinen | creatieve buitenruimtes

Daniël Bak


“Ik meng verschillende stijlen tot een evenwichtig geheel waarin alles klopt”


Passie voor tuinen

Tuin, landschap, natuur vormen ons vakgebied, maar vooral een bron van inspiratie en motivatie. Nederland heeft nauwelijks nog landschappen. Tegelijk heeft de natuur zich wel verder ontwikkeld. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat elke streek een uniek karakter heeft. De omgeving waarin een tuin of terrein ligt, geeft inspiratie voor een creatief idee.

Ervaring en enthousiasme

Na de middelbare school geniet Daniël de opleidingen Meubelmaker/Interieurbouwer & Vakbekwaam Hovenier. Daniël werkt op verschillende werkplekken voordat hij in 2012 zijn eigen hoveniersbedrijf begint in Zuid-West Brabant.  

Oog voor uw wensen

Het begint bij Daniël allemaal bij luisteren. Hij weet als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen. Úw wensen en ideeën zijn voor hem het uitgangspunt!

Herkenbare signatuur

Daniel Bak tuinen is gespecialiseerd in vooruitstrevende sfeervolle tuinen met een evenwichtige mix van natuur en verharding. Veelal met elementen uit verschillende stijlen – altijd netjes in balans. Met rust en ruimte, ritme en sfeer, beleving en warmte.

Luxe tuinen; groot en klein, zakelijk en privé

We ontwerpen en realiseren uw persoonlijke of zakelijke buitenruimte. Van patio’s en binnentuinen tot daktuinen, buitenkeukens en terrassen. Van de stad tot het platteland en aan de kust.

Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Doet u een beroep op ons voor uw nieuwe tuin? Dan nemen wij compleet uw zorg uit handen. Daniel Bak tuinen begeleidt u van concept en ontwerp tot aanleg en biedt vervolgens tevens het onderhoud. Ook voor uw houtbouw, tuinverlichting en decoratie kunt u op ons rekenen voor advies, bijbehorende producten en plaatsing.