Daniel Bak tuinen | creatieve buitenruimtes is een eigentijdse tuinontwerpstudio voor het luxe tuin- en terras leven.Daniël Bak


“Ik meng verschillende stijlen tot een evenwichtig geheel waarin alles klopt”Passie voor tuinen | Tuin, landschap, natuur vormen ons vakgebied, maar vooral een bron van inspiratie en motivatie. Nederland heeft nauwelijks nog landschappen. Tegelijk heeft de natuur zich wel verder ontwikkeld. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat elke streek een uniek karakter heeft. De omgeving waarin een tuin of terrein ligt, geeft inspiratie voor een creatief idee.


Ervaring en enthousiasme | Na de middelbare school genoot hij de opleidingen meubelmaker/interieurbouwer & vakbekwaam Hovenier. Daniel werkte op verschillende werkplekken voordat hij in 2012 zijn eigen hoveniersbedrijf begint in zuidwest Brabant.   


Oog voor uw wensen | Het begint bij Daniël allemaal bij luisteren. Hij weet als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen. Úw wensen en ideeën zijn voor hem het uitgangspunt! 


Herkenbare signatuur | Daniel Bak tuinen is gespecialiseerd in vooruitstrevende tuinen met een evenwichtige mix van natuur en verharding. Veelal met elementen uit verschillende stijlen – altijd netjes in balans. Met rust en ruimte, ritme en sfeer, beleving en warmte.


Klein of groot, hier en elders | We ontwerpen en realiseren uw private of zakelijke buitenruimte. Van patio’s en binnentuinen tot daktuinen en terrassen. Van de stad tot het platteland en de kust.


Persoonlijke begeleiding van a tot z | Doet u een beroep op ons voor uw nieuwe tuin? Dan krijgt u optimale gemoedsrust. Daniel Bak tuinen begeleidt u van concept en ontwerp tot aanleg. Ook voor uw houtbouw, tuinverlichting en decoratie rekent u op ons advies en bijbehorende producten.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?